Finans

Lån

Når du er på pengejakt kan det ofte være en litt kjipt og vanskelig. Det er ikke slik at man bare får penger når man trenger det og når man helst skulle hatt det. Mange krav stilles til de som søker og disse kravene varierer fra lån til lån. Når du tar opp et lån har du ofte flere valg. Hvilket lån som passer deg best varierer fra år til år og fra dag til dag. Et billig forbrukslån som kanskje hadde vært helt ideelt noen dager siden kan være veldig ideelt og passende nå. Du må derfor sjekke hele tiden hva som passer deg best og hva slags lån du kan ta opp.

Søker

Når du tar opp et lån er du som søker kalt en søker. En søker er da personen som er på søknaden som personen som skal motta pengene. En annen person kan sende av gårde søknaden for deg. De er da ikke søker men de kan godt kalles noe annet som hjelper eller tilrettelegger. Det finnes egne selskaper som gjør denne jobben for deg som å søke. Disse selskapene heter låneagenter eller formidlere av lån. Du kan igjennom disse søke på flere lån om gangen og du kan få den hjelpen du kommer.

Jo flere jo bedre

Et godt ordtak i forholdet mellom personer og banker er at jo mer folk som er inne som garantister og annet er det viktig at du som søker får med deg flere om du vil øke dine sjanser med å få lånet. Det er ikke lett å få lån, men det kan være litt lettere å få lånet om du er flere. Velg en person som har god økonomi, sunne økonomiske vaner og en interesse for å se etter deg når du lever ditt daglige liv. Det er viktig at man ikke bruker penger sånn helt uten videre.

Back To Top